fbpx

Električne četkice za zube

Električne četkice za zube omogućavaju napredni način čišćenja zuba i desni. One su dizajnirane da pruže bolju oralnu higijenu u poređenju sa manualnim četkicama za zube. Korišćenjem električne četkice za zube, Vaši zubi će biti više čisti, a Vaše desni manje osetljive.

Električne četkice za zube su dostupne u različitim oblicima i veličinama. Postoje modele sa rotirajućim četkicama, pulsirajućim četkicama i četkicama sa vibrirajućom tehnologijom. Svi ovi modeli su dizajnirani da pruže bolju oralnu higijenu u poređenju sa manualnom četkicom za zube.

Rotirajuće-pulsirajuće električne četkice za zube su najčešće korišćene. One imaju rotirajuću glavu koja se okreće sa velikom brzinom, što omogućava bolje čišćenje zuba i desni. Pulsirajuća funkcija pomaže u uklanjanju plaka sa teško dostupnih mesta.

Vibrirajuće električne četkice za zube su takođe popularne. One imaju vibrirajuću glavu koja pomaže u uklanjanju plaka i čišćenju zuba.

Takođe sve više četkica poseduje i Smart ring  koji Vas obaveštava ako vršite prejak pritisak. Takođe neke od njih poseduju tajmer sa intervalima od 30 sekundi za pranje svakog kvadranta. Te četkice su idealne za ljude koji vole da tehnologija preuzme deo brigea za njih u brzom životu i trci sa vremenom.

Električne četkice za zube su takođe dostupne sa različitim nastavcima, kao što su nastavci za čišćenje jezika i nastavci za čišćenje interdentalnih prostora.

Korišćenjem električne četkice za zube, Vaši zubi će biti više čisti, a Vaše desni manje osetljive. Međutim, potrebno je da se pridržavate uputstava proizvođača i da koristite četkicu kako treba kako bi postigli najbolje rezultate.

Trenutno je na tržištu moguće kupiti električne četkice za zube sledećih proizvođača: OralB, DM (Donto Dent), Philips, Curaprox i dr. Električne četkice je moguće kupiti u velikim hipermarketima, apotekama i radnjama za prodaju kozmetike kao što su npr. DM i Lilly.

Ako ste u potrazi za boljom oralnom higijenom, razmislite o kupovini električne četkice za zube. One su napredni način čišćenja zuba i desni i pružaju bolje rezultate u poređenju sa manualnim četkicama za zube.

Share:

Comments are closed.